×
Home Nieuws Livescore

Jerdy Schouten naar topclub Manchester City deze zomer?

Jerdy Schouten naar topclub Manchester City deze zomer?
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 01:32 uur

De Nederlandse voetballer Jerdy Schouten staat deze zomer mogelijk voor een spraakmakende transfer naar een absolute topclub. Volgens voetbalanalist Hans Kraay junior heeft Schouten tijdens het EK indruk gemaakt als controleur in het Nederlands elftal. Kraay junior gaat zelfs zo ver om Schouten te tippen bij niemand minder dan Manchester City.

Met zijn sterke optredens op het Europese toneel heeft Jerdy Schouten de aandacht weten te trekken van menig voetbalfan en kenners. Zijn uitstekende spel als middenvelder heeft ervoor gezorgd dat de geruchten over een mogelijke toptransfer steeds luider worden. Manchester City, onder leiding van coach Pep Guardiola, wordt nu genoemd als potentiële bestemming voor de talentvolle Schouten.

De 24-jarige Schouten, die momenteel uitkomt voor het Italiaanse Bologna, lijkt klaar te zijn voor de volgende stap in zijn carrière. Met zijn dynamische spel en tactisch inzicht heeft hij bewezen een waardevolle toevoeging te zijn voor elk team. De interesse van een club als Manchester City zou dan ook een droomtransfer zijn voor de ambitieuze middenvelder.