×
Home Nieuws Livescore

Droom EK-finale Jerdy Schouten verpletterd door Engeland-spits

Droom EK-finale Jerdy Schouten verpletterd door Engeland-spits
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 07:56 uur

Het Nederlands elftal heeft een pijnlijke nederlaag geleden die middenvelder Jerdy Schouten diep heeft geraakt. De uitschakeling van Oranje in het EK voetbal kwam voor Schouten als een harde klap. De middenvelder had gehoopt en gedroomd van het spelen van een EK-finale, maar die droom werd bruut verstoord door Engeland-spits Ollie Watkins.

Schouten, die met veel passie en toewijding speelde voor het Nederlands elftal, had zich vast voorgenomen om geschiedenis te schrijven op het Europese podium. Zijn teleurstelling na de uitschakeling was dan ook enorm. De middenvelder had alles gegeven om zijn land naar de finale te leiden, maar het mocht niet baten.

Watkins, aan de andere kant, zal zich ongetwijfeld verheugen over zijn beslissende rol in de uitschakeling van Oranje. De Engelse spits wist met zijn doelpunt de droom van Schouten aan diggelen te schieten en zijn eigen land een stap dichter bij de titel te brengen. Een bitterzoete overwinning voor Watkins, maar een harde les voor Schouten en het Nederlands elftal.