×
Home Livescore

Wout Weghorst: EK-invaller van topniveau volgens buitenlandse experts

Wout Weghorst: EK-invaller van topniveau volgens buitenlandse experts
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 08:32 uur

Wout Weghorst maakt indruk als invaller op het EK, zo blijkt uit lovende woorden van internationale experts. De Engelse analist Jamie Carragher heeft de Nederlandse spits geprezen voor zijn impact vanaf de bank. Weghorst wordt gezien als een van de beste invallers op het toernooi, met zijn doelgerichtheid en fysieke spel dat een verschil kan maken voor Oranje.

Ook in Belgiƫ wordt er gesproken over Weghorst's rol op het EK. Youri Mulder, tijdens een televisie-uitzending in Belgiƫ, heeft zijn verbazing geuit over het feit dat bondscoach Ronald Koeman de spits niet in de basis heeft laten starten. Mulder benadrukt dat Weghorst de kwaliteiten heeft om vanaf het begin van de wedstrijd een impact te maken en dat zijn aanwezigheid in het elftal van groot belang kan zijn voor het Nederlands elftal.

De discussie over Weghorst's rol op het EK blijft dus voortduren, met experts en analisten die zijn waarde erkennen en pleiten voor meer speeltijd voor de spits. Het is duidelijk dat Weghorst een belangrijke troef is voor Oranje en dat zijn prestaties als invaller niet onopgemerkt blijven, zowel in binnen- als buitenlandse voetbalkringen.