×
Home Livescore

René Hake verlaat Go Ahead Eagles voor Manchester United

René Hake verlaat Go Ahead Eagles voor Manchester United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 08:48 uur

Go Ahead Eagles heeft officieel bevestigd dat hoofdtrainer René Hake de club zal verlaten om bij Manchester United aan de slag te gaan. Hake zal bij The Red Devils de rol van assistent-trainer op zich nemen, waarbij hij nauw zal samenwerken met hoofdcoach Erik ten Hag. Het nieuws van Hake's vertrek heeft zowel bij de club als de fans voor opschudding gezorgd, aangezien hij een geliefde en succesvolle coach was bij Go Ahead Eagles.

In een emotionele afscheidsvideo heeft René Hake persoonlijk afscheid genomen van de supporters van Go Ahead Eagles. De trainer bedankte de fans voor hun onvoorwaardelijke steun en betrokkenheid gedurende zijn tijd bij de club. Hake benadrukte dat het geen gemakkelijke beslissing was om Go Ahead Eagles te verlaten, maar dat de kans om bij een topclub als Manchester United te werken een unieke en spannende uitdaging is die hij niet kon weerstaan.

De overgang van René Hake naar Manchester United markeert een belangrijk hoofdstuk in zijn carrière en opent nieuwe deuren voor zijn ontwikkeling als coach. Bij Go Ahead Eagles laat Hake een blijvende indruk achter en wordt zijn vertrek met gemengde gevoelens ontvangen. De club zal nu op zoek moeten gaan naar een geschikte opvolger om het succesvolle werk van Hake voort te zetten en de ambities van de club hoog te houden.