×
Home Livescore

Bayern München strikt eindelijk João Palhinha voor meerjarig contract

Bayern München strikt eindelijk João Palhinha voor meerjarig contract
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 10:32 uur

Bayern München heeft eindelijk zijn langverwachte aanwinst binnengehaald met de officiële ondertekening van João Palhinha. De Duitse Rekordmeister had al in de zomer van 2023 interesse getoond in de Portugese middenvelder, maar slaagde er destijds niet in om hem binnen te halen. Nu is het echter gelukt en Palhinha zal de kleuren van Bayern gaan verdedigen na zijn overstap van Fulham. De club heeft bevestigd dat de speler een meerjarig contract heeft getekend, waardoor hij een belangrijke toevoeging zal zijn aan het team van trainer Julian Nagelsmann.

Palhinha staat bekend om zijn sterke defensieve kwaliteiten en zijn vermogen om het middenveld te domineren. Met zijn ervaring en talent zal hij naar verwachting een sleutelrol spelen in het spel van Bayern München. De fans van de club zijn dan ook verheugd met de komst van de Portugese international en kijken uit naar wat hij kan toevoegen aan het team.

De transfer van Palhinha naar Bayern München markeert een belangrijke stap in zijn carrière en biedt hem de kans om op het hoogste niveau te spelen in een van de meest prestigieuze competities ter wereld. De middenvelder zelf heeft laten weten enthousiast te zijn over de nieuwe uitdaging en kijkt ernaar uit om zijn kwaliteiten te laten zien in het shirt van de Duitse grootmacht. Met zijn aankomst versterkt Bayern München zijn selectie en vergroot het zijn kansen op succes in zowel de nationale als internationale competities.