×
Home Nieuws Livescore

Kritiek op Depay na EK: Brobbey verdiende kans

Kritiek op Depay na EK: Brobbey verdiende kans
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 10:40 uur

Memphis Depay heeft tijdens het EK niet kunnen voldoen aan de hoge verwachtingen die Ronald Koeman in hem had gesteld. Dit concludeert voetbalanalist Johan Derksen, die kritisch is over de prestaties van de Oranje-ster. Derksen benadrukt dat Depay niet in staat was om het volledige vertrouwen van Koeman terug te betalen op het Europese podium.

Naast Derksen uit ook Dick Advocaat zijn mening over de situatie. Advocaat is van mening dat Brian Brobbey een kans had moeten krijgen om zich te bewijzen tijdens het EK. De ervaren coach gelooft dat Brobbey potentie heeft en mogelijk een impact had kunnen maken in het Nederlands elftal.

Depay, die een belangrijke rol speelt in het Oranje-team, kon tijdens het EK niet zijn stempel drukken zoals gehoopt. Zijn prestaties werden nauwlettend gevolgd door fans en experts, die teleurgesteld waren over zijn optredens. De druk op Depay om te presteren was hoog, maar helaas kon hij niet aan de verwachtingen voldoen.

De discussie over Depay en zijn rol in het Nederlands elftal zal ongetwijfeld voortduren na het EK. Met meningen die uiteenlopen tussen critici en supporters, blijft het een onderwerp van gesprek binnen de voetbalwereld. Het is afwachten hoe Depay zal reageren op de kritiek en of hij in de toekomst zijn beste vorm kan laten zien op internationale toernooien.