×
Home Livescore

Gareth Southgate jubelt na late zege op Oranje

Gareth Southgate jubelt na late zege op Oranje
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 10:56 uur

In een zinderende halve finale van het EK heeft Gareth Southgate, de bondscoach van het Engelse nationale voetbalteam, reden tot juichen. Na een spannende strijd wist Engeland met 2-1 te winnen van Oranje, mede dankzij een late goal van Ollie Watkins. Southgate verkeert in jubelstemming en noemt de overwinning meer dan verdiend.

De Engelse ploeg leverde een indrukwekkende prestatie door Oranje te verslaan in een intense wedstrijd die tot het laatste moment spannend bleef. De late goal van Watkins zorgde voor extase bij de Engelse fans en spelers, die nu vol verwachting uitkijken naar de finale van het EK.

Southgate, die alom geprezen wordt voor zijn tactisch inzicht en leiderschap, toonde zich na afloop van de wedstrijd trots op zijn team. De bondscoach benadrukte de vastberadenheid en veerkracht van zijn spelers, die tot het uiterste gingen om de overwinning binnen te slepen.

Met de overwinning op Oranje heeft Engeland zich geplaatst voor de finale van het EK, waar ze zullen strijden om de felbegeerde titel. De fans kunnen zich opmaken voor een zenuwslopende eindstrijd, waarin Engeland alles op alles zal zetten om geschiedenis te schrijven en het kampioenschap binnen te halen.