×
Home Nieuws Livescore

Bastian Schweinsteiger en Daley Blind in hilarisch gesprek

Bastian Schweinsteiger en Daley Blind in hilarisch gesprek
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 11:32 uur

Voormalig Duits international Bastian Schweinsteiger was afgelopen weekend aanwezig als analist bij de halve finale van het EK tussen Nederland en Engeland. Tijdens zijn verblijf in de studio kwam Schweinsteiger onverwacht zijn voormalige teamgenoot bij Manchester United, Daley Blind, tegen. De twee herenigden zich en raakten al snel in een geanimeerd gesprek verwikkeld.

De aanwezigheid van Schweinsteiger zorgde voor een verrassende wending in de uitzending, toen de presentator besloot om de rol van de Duitser over te nemen. Met een vleugje humor en charme wist de presentator het publiek te vermaken en zorgde voor een luchtige sfeer tijdens de analyse van de wedstrijd.

Het samenkomen van Schweinsteiger en Blind op de set zorgde voor een onverwachte en hartverwarmende ontmoeting tussen de voormalige collega's. De Duitse voetballegende liet zien dat hij niet alleen op het veld, maar ook achter de schermen zijn stempel weet te drukken met zijn aanstekelijke persoonlijkheid en scherpe inzichten. Het was een moment om te koesteren voor zowel de heren zelf als voor de kijkers thuis.