×
Home Nieuws Livescore

PSV strikt Beerens' zoon: contract tot 2027 getekend

PSV strikt Beerens' zoon: contract tot 2027 getekend
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 11:48 uur

PSV heeft een veelbelovend talent aan zich weten te binden door de zoon van voormalig profvoetballer Roy Beerens, Jaïro Beerens, vast te leggen. De jonge Beerens heeft zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot medio 2027 aan de club uit Eindhoven verbindt. Dit nieuws werd met trots aangekondigd door de landskampioen zelf.

Jaïro Beerens, die ongetwijfeld in de voetsporen van zijn vader hoopt te treden, wordt gezien als een veelbelovende toevoeging aan de jeugdopleiding van PSV. Met zijn talent en potentieel zal hij de komende jaren de kans krijgen om zich verder te ontwikkelen binnen de club en wellicht in de toekomst door te breken in het eerste elftal.

De keuze van Jaïro Beerens om voor PSV te kiezen, illustreert de aantrekkingskracht en reputatie van de club als een ideale omgeving voor jonge talenten om zich te ontplooien. De supporters van PSV zullen ongetwijfeld uitkijken naar de ontwikkeling van Beerens en hopen hem in de toekomst te zien schitteren in het Philips Stadion.