×
Home Nieuws Livescore

Tijjani Reijnders trots op prestaties Nederlands elftal op EK.

Tijjani Reijnders trots op prestaties Nederlands elftal op EK.
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 12:16 uur

Tijjani Reijnders, middenvelder van het Nederlands elftal, straalt van trots ondanks de teleurstelling van de halve finale van het EK tegen Engeland. Het Oranje-team moest met 1-2 het onderspit delven, maar Reijnders benadrukt de positieve aspecten van de prestaties die Nederland heeft neergezet tijdens het eindtoernooi.

Reijnders, die een belangrijke rol speelde in het team tijdens het EK, prijst de veerkracht en het doorzettingsvermogen van zijn medespelers. Ondanks de nederlaag tegen Engeland, waarbij Nederland net niet genoeg kon brengen om de overwinning binnen te halen, is de middenvelder vol lof over de inzet en het karakter van het team.

De supporters van Oranje hebben het team gedurende het hele toernooi hartstochtelijk gesteund en Reijnders is dankbaar voor de onvoorwaardelijke steun die zij hebben ontvangen. De middenvelder kijkt met optimisme naar de toekomst van het Nederlands elftal en gelooft dat de ervaringen en lessen van dit EK zullen bijdragen aan de groei en ontwikkeling van het team.