×
Home Nieuws Livescore

Al Nasr's aankondigingsvideo lijkt verdacht veel op Feyenoord's

Al Nasr's aankondigingsvideo lijkt verdacht veel op Feyenoord's
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 12:24 uur

Het Al Nasr-team onder leiding van trainer Alfred Schreuder heeft onlangs een opvallende versterking binnengehaald in de vorm van Ali Mabkhout. De club pakte groots uit met een aankondigingsvideo die de aandacht trok van voetbalfans over de hele wereld. Echter, al snel ontstond er controverse rondom de video, aangezien het concept verdacht veel overeenkomsten vertoonde met de aankondigingsvideo die Feyenoord eerder gebruikte voor de transfer van Julián Carranza.

De gelijkenissen tussen de twee video's waren opvallend, wat leidde tot speculaties en discussies binnen de voetbalwereld. Fans en experts vroegen zich af of Al Nasr wellicht geïnspireerd was door de video van Feyenoord, of dat er sprake was van een bewuste imitatie. De club zelf heeft nog niet gereageerd op de ophef, waardoor de situatie vooralsnog onduidelijk blijft.

Ondanks de controverse rondom de aankondigingsvideo, kijkt Al Nasr reikhalzend uit naar de toevoeging van Ali Mabkhout aan het team. De speler staat bekend om zijn indrukwekkende prestaties en doelpunten, en wordt gezien als een waardevolle aanwinst voor de club. Het is dan ook te hopen dat de focus binnenkort weer volledig op het voetbal zelf komt te liggen, zodat Al Nasr en Mabkhout kunnen schitteren op het veld en de fans kunnen laten genieten van prachtig voetbal.