×
Home Nieuws Livescore

Go Ahead Eagles verliest Rommens aan Ferencváros voor Conference League

Go Ahead Eagles verliest Rommens aan Ferencváros voor Conference League
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 13:16 uur

Go Ahead Eagles moet een flinke tegenvaller incasseren in aanloop naar het belangrijke tweeluik met SK Brann in de voorrondes van de Conference League. Philippe Rommens, een belangrijke speler voor de Deventer club, heeft namelijk besloten de overstap te maken naar het Hongaarse Ferencváros. Dit nieuws is naar buiten gebracht door Voetbal International en zorgt voor een flinke aderlating voor de Eagles.

Rommens stond bekend als een waardevolle kracht binnen het team van Go Ahead Eagles en zijn vertrek zal dan ook zeker gevoeld worden. Met zijn ervaring en kwaliteiten op het veld wist hij regelmatig het verschil te maken voor de ploeg uit Deventer. Zijn overstap naar Ferencváros betekent dan ook dat Go Ahead Eagles op zoek zal moeten naar een waardige vervanger om het gemis van Rommens op te vangen.

De timing van Rommens' vertrek is bijzonder ongelukkig voor Go Ahead Eagles, gezien het feit dat de ploeg zich momenteel voorbereidt op de cruciale duels met SK Brann. De Deventenaren zullen nu snel moeten schakelen om het vertrek van Rommens op te vangen en ervoor te zorgen dat het team klaar is voor de uitdagingen die voor hen liggen in de Conference League.