×
Home Livescore

Andries Noppert wil eerste doelman worden bij sc Heerenveen

Andries Noppert wil eerste doelman worden bij sc Heerenveen
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 13:32 uur

Andries Noppert heeft zijn zinnen gezet op een belangrijke rol bij sc Heerenveen in het aankomende seizoen. Ondanks 'bepaalde dingen' die in zijn contract staan, is de doelman vastberaden om niet langer te streven naar een vertrek bij de club. Noppert heeft zijn oog laten vallen op de positie van eerste doelman onder de nieuwe hoofdtrainer Robin van Persie.

De 27-jarige Noppert, die eerder uitkwam voor clubs als NAC Breda en Excelsior, heeft aangegeven dat hij vastbesloten is om zijn kans te grijpen en te strijden voor de positie tussen de palen bij sc Heerenveen. Met de ervaren Van Persie aan het roer als hoofdtrainer, ziet Noppert een uitgelezen kans om zich te bewijzen en zijn waarde te tonen voor het team.

Hoewel er in zijn contract bepaalde clausules staan die zijn situatie bij de club beïnvloeden, is Noppert vastbesloten om zich te focussen op zijn sportieve prestaties en zijn doel na te streven om de eerste doelman te worden. Met een sterke mentaliteit en een duidelijk doel voor ogen, lijkt Noppert vastberaden om zijn positie in het team van sc Heerenveen te versterken en een belangrijke rol te spelen in het komende seizoen.