×
Home Livescore

Pelle van Amersfoort verruilt SC Heerenveen voor Qatar.

Pelle van Amersfoort verruilt SC Heerenveen voor Qatar.
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 14:48 uur

SC Heerenveen neemt afscheid van Pelle van Amersfoort. De club heeft bevestigd dat de 28-jarige aanvallende middenvelder en spits een overstap maakt naar Qatar. Van Amersfoort zal daar de komende twee seizoenen gaan spelen.

De transfer van Van Amersfoort markeert het einde van zijn tijd bij SC Heerenveen, waar hij een belangrijke speler was in de aanvalslinie. Met zijn ervaring en doelpunten heeft hij een waardevolle bijdrage geleverd aan het team. Het vertrek van de speler zal ongetwijfeld een gemis zijn voor de club en de fans.

Van Amersfoort kijkt uit naar de nieuwe uitdaging in Qatar en is vastbesloten om zijn kwaliteiten daar te laten zien. De aanvaller is dankbaar voor de tijd die hij bij SC Heerenveen heeft doorgebracht en kijkt met trots terug op zijn periode bij de club. Zowel de speler als de club wensen elkaar het beste voor de toekomst.

SC Heerenveen zal nu op zoek gaan naar een vervanger voor Van Amersfoort om de aanval te versterken. De club zal de komende periode hard werken om de selectie op peil te houden en zich voor te bereiden op het nieuwe seizoen. Fans zullen gespannen afwachten wie de club zal aantrekken om het vertrek van Van Amersfoort op te vangen.