×
Home Livescore

Doelman Gremio Anapolis geraakt door rubberkogel na verlies.

Doelman Gremio Anapolis geraakt door rubberkogel na verlies.
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 11 juli 2024 16:08 uur

In een opmerkelijk incident dat zich voordeed na de wedstrijd tussen Gremio Anapolis en Centro Oeste in de Braziliaanse tweede divisie, werd de doelman van het thuisploeg op bizarre wijze geraakt door een rubberkogel afgevuurd door een politieagent. De wedstrijd eindigde in een 1-2 overwinning voor Centro Oeste, maar het schokkende voorval na afloop domineerde al snel de headlines.

Na een intensieve strijd op het veld, waar Centro Oeste als winnaar uit de bus kwam, escaleerde de situatie buiten het stadion toen een politieagent zijn rubberkogelgeweer trok en richtte op de doelman van Gremio Anapolis. De reden achter deze schokkende daad bleef aanvankelijk onduidelijk, maar het zorgde voor grote verontwaardiging en verbijstering bij zowel spelers als toeschouwers.

Het incident wierp een schaduw over de sportieve prestaties van beide teams en leidde tot een golf van verontwaardiging binnen de voetbalgemeenschap. De autoriteiten zijn een onderzoek gestart naar de omstandigheden rondom de schietpartij en er wordt druk gespeculeerd over mogelijke disciplinaire maatregelen tegen de betrokken politieagent. Dit bizarre voorval zal ongetwijfeld nog lang nadreunen in de Braziliaanse voetbalwereld en roept vragen op over de veiligheid en integriteit van sportevenementen.