×
Home Livescore

Jan Streuer verlengt contract bij FC Twente, VI onthult!

Jan Streuer verlengt contract bij FC Twente, VI onthult!
NIGEL MSIPA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op woensdag 6 september 2023 23:16 uur

FC Twente heeft aangekondigd dat Jan Streuer ook in de nabije toekomst betrokken zal blijven bij de club. Dit nieuws werd bekendgemaakt door Voetbal International op woensdagavond. Streuer, een voormalig speler van FC Twente, zal zijn rol als medeverantwoordelijke voor het technische beleid in Enschede nog een tijdje voortzetten.

Op 72-jarige leeftijd keerde Streuer in 2020 terug bij FC Twente als technisch directeur. Vanuit deze positie heeft hij een belangrijke rol gespeeld bij de terugkeer van de club naar de subtop van de Eredivisie. Het afgelopen seizoen eindigde FC Twente zelfs op een indrukwekkende vijfde plaats.

Aan het begin van juli werd de functie van Streuer overgenomen door Arnold Bruggink, ook een voormalig speler van Twente. Om Bruggink geleidelijk aan het vak te laten wennen, werd er een constructie opgezet waarbij Streuer zijn werkzaamheden tot het einde van de lopende transferperiode zou voortzetten. Volgens VI verloopt deze samenwerking uitstekend.

Het lijkt er dus op dat er een langdurige samenwerking in de maak is tussen FC Twente en Streuer. De club heeft veel vertrouwen in zijn expertise en ervaring, en hoopt hiermee verder te bouwen aan succes in de toekomst.