×
Home Livescore

Exclusief: Frimpong onthult zijn toewijding aan Oranje ondanks straf Koeman!

Exclusief: Frimpong onthult zijn toewijding aan Oranje ondanks straf Koeman!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 7 september 2023 10:48 uur

Jeremie Frimpong, de 22-jarige vleugelverdediger van Bayer Leverkusen, heeft benadrukt dat hij zich volledig richt op een interlandcarrière bij het Nederlands elftal. Ondanks de straf van bondscoach Ronald Koeman, blijft Frimpong vastberaden en laat hij zich niet van zijn doel afleiden. In een interview met Kicker vertelt hij dat hij dit ook besproken heeft met KNVB-directeur Nigel de Jong.

Frimpong wacht nog steeds op zijn debuut voor Oranje. Tijdens de vorige interlandperiode werd hij niet geselecteerd en besloot hij zelfs om Jong Oranje af te zeggen. Dit werd niet in dank afgenomen door de KNVB, die hem vervolgens passeerde voor de EK-kwalificatieduels tegen Griekenland en Ierland. Desondanks twijfelt Frimpong niet aan zijn toekomst in het Nederlands elftal. Hoewel hij ook nog de mogelijkheid heeft om voor Engeland of Ghana te kiezen, blijft hij trouw aan zijn keuze voor Nederland. Hij benadrukt dat Nederland zijn land is en dat hij altijd achter zijn beslissing zal blijven staan.

Er is een kans dat Frimpong in oktober wel een uitnodiging zal ontvangen. Dan staan er EK-kwalificatieduels tegen Frankrijk en opnieuw Griekenland op het programma. Frimpong kijkt met optimisme naar de toekomst en hoopt dat hij binnenkort zijn debuut kan maken in het Nederlands elftal.