×
Home Livescore

Club Brugge-talent Nusa blijft onverstoorbaar ondanks Chelsea's miljoenenbod

Club Brugge-talent Nusa blijft onverstoorbaar ondanks Chelsea's miljoenenbod
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 8 september 2023 22:32 uur

Antonio Nusa, de jonge Noorse sensatie, heeft deze zomer besloten om bij Club Brugge te blijven, ondanks de nadrukkelijke interesse van Chelsea. De Premier League-topclub heeft in de laatste week van de transferperiode een duizelingwekkend bod van maar liefst 30 miljoen euro uitgebracht, zo meldt Het Laatste Nieuws.

De pas achttienjarige vleugelspeler was echter niet onder de indruk van het aanbod en had er geen moeite mee dat Club Brugge hem niet wilde laten gaan. "Ik wist al dat ik bij Club zou blijven", vertelt hij aan de Noorse TV2. "Dat had ik al in de zomer aangegeven. Mijn focus ligt op het veroveren van een basisplaats bij Club en daarna pas denken aan een volgende stap in mijn carrière."

Chelsea had Nusa op het oog als mogelijke opvolger van Ian Maatsen, maar uiteindelijk besloot de jonge Nederlander in Londen te blijven. Desondanks blijft de Noorse international op de radar van Chelsea staan, aangezien het bod van 30 miljoen euro niet voldoende bleek te zijn. "Het is een aanzienlijk bedrag, maar ik laat me er niet door afleiden", aldus Nusa.

Volgens HLN ziet Chelsea veel potentie in Nusa en zouden ze in de winter mogelijk alsnog een poging kunnen wagen. "Ik wist eigenlijk niets van de interesse. We speelden tegen Osasuna (in de Europese voorrondes, red.) en na de wedstrijd zag ik dat mijn telefoon vol stond met berichten. Hij bleef maar trillen en ontplofte bijna. Toen vroeg ik me af wat er aan de hand was. 30 miljoen is veel geld. Heel veel geld. Maar ik probeer er niet te veel over na te denken."

In een exclusief interview met Arilas Ould-Saada onthult Antonio Nusa meer over de gebeurtenissen rondom het bod van Chelsea en vertelt hij over zijn weg van Langhus naar het nationale team van Noorwegen. Een uitgebreid verslag van dit supertalent is te lezen via de link in de tweet.