×
Home Livescore

Antony reageert op uitsluiting Manchester United: "Onschuldig en samen besloten"

Antony reageert op uitsluiting Manchester United:
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op zondag 10 september 2023 14:56 uur

Manchester United heeft aangekondigd dat Antony voorlopig niet zal spelen, maar de Braziliaanse speler heeft nu zelf gereageerd op zijn tijdelijke uitsluiting. Via Instagram heeft Antony verklaard dat hij onschuldig is.

De club maakte via officiële kanalen bekend dat Antony voorlopig buiten de selectie wordt gehouden, terwijl het onderzoek naar het vermeende huiselijk geweld nog loopt. Antony heeft vervolgens zijn kant van het verhaal laten horen.

"Ik heb samen met Manchester United besloten om een tijdje afwezig te zijn, terwijl ik de beschuldigingen tegen mij aanpak", zo luidt zijn persoonlijke bericht. "Dit was een gezamenlijke beslissing om afleiding voor mijn teamgenoten te voorkomen en onnodige controverse voor de club te vermijden."

De voormalige Ajax-speler beweert onschuldig te zijn. "Ik wil mijn onschuld bewijzen en zal volledig meewerken om de waarheid te achterhalen. Ik kijk ernaar uit om zo snel mogelijk weer op het veld te staan", besluit hij zijn verklaring. Het is nog niet duidelijk wanneer hij terugkeert. Het lijkt er echter sterk op dat hij in ieder geval komend weekend niet zal spelen tegen Brighton & Hove Albion.