×
Home Livescore

Halilovic schittert bij Fortuna Sittard en maakt indruk op Telegraaf-rapporteur

Halilovic schittert bij Fortuna Sittard en maakt indruk op Telegraaf-rapporteur
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 18 september 2023 09:48 uur

Fortuna Sittard triomfeerde met een verbluffende Alen Halilovic aan het roer, en versloeg FC Volendam met 3-1. De gerenommeerde journalist Henny Meijer van De Telegraaf is diep onder de indruk van de 27-jarige Kroaat.

Halilovic schitterde door een assist te geven op Oguzhan Özyakup en zelf het slotakkoord te verzorgen. "Alen Halilovic was werkelijk fenomenaal bij Fortuna Sittard, en het mooie is: dit is niet de eerste keer dit seizoen", verklaart Meijer in De Telegraaf. "Ik herinner me nog dat hij ooit door sc Heerenveen werd gehuurd, als een gevallen toptalent van FC Barcelona. Destijds zag je slechts sporadisch zijn klasse. Nu blijkt hij echter volwassener te zijn geworden, en zie je weer waarom hij ooit zo'n groot talent was."

"Als je het mij vraagt, is hij eigenlijk de speler van de week, met ook nog een doelpunt en een assist", oordeelt de voormalige aanvaller van Roda JC, Ajax en FC Groningen. "Hij kan dribbelen, heeft een buitengewoon gevoel in zijn linkerbeen en is bovendien bereid om het vuile werk op te knappen."