×
Home Livescore

Enkelblessure houdt Ivanusec weken aan de zijlijn bij Feyenoord

Enkelblessure houdt Ivanusec weken aan de zijlijn bij Feyenoord
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 21 september 2023 11:40 uur

Feyenoord heeft via hun officiële kanalen aangekondigd dat Luka Ivanusec de komende weken niet in actie zal komen. De 24-jarige Kroaat liep tijdens het Champions League-duel met Celtic een enkelblessure op, waardoor hij vroegtijdig het veld moest verlaten.

Tijdens de tweede helft van de wedstrijd kreeg Ivanusec te maken met een pijnlijke enkel. Er werd gevreesd voor een ernstige blessure, maar medische onderzoeken in het Erasmus MC hebben uitgewezen dat dit gelukkig niet het geval is. Hoewel Feyenoord geen officiële bevestiging heeft gegeven, wordt er gespeculeerd dat Ivanusec last heeft van een verrekking aan zijn enkelband.

Trainer Arne Slot zal de aanvaller de komende weken moeten missen. Dit betekent dat Ivanusec in ieder geval de Klassieker tegen Ajax aanstaande zondag moet missen. Daarnaast zal hij ook niet kunnen deelnemen aan de wedstrijden tegen Go Ahead Eagles (Eredivisie), Atlético Madrid (Champions League) en PEC Zwolle (Eredivisie) in het komende blok voor de volgende interlandperiode. Het is de verwachting dat Ivanusec weer beschikbaar zal zijn wanneer Feyenoord op 21 oktober de competitie hervat.

Feyenoord heeft via Twitter een bericht geplaatst waarin ze Luka een spoedig herstel toewensen. Laten we hopen dat hij snel weer op het veld staat! 💪