×
Home Livescore

Hans Kraay: 'Mislintat probeert Steijn te onthoofden bij Ajax'

Hans Kraay: 'Mislintat probeert Steijn te onthoofden bij Ajax'
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 24 september 2023 19:32 uur

Voormalig voetballer en huidige voetbalanalist Hans Kraay heeft zijn twijfels geuit over de werkrelatie tussen Maurice Steijn en Sven Mislintat bij Ajax. Volgens Kraay heeft de Duitse directeur geprobeerd om Steijn te saboteren. Ook doet hij onthullingen over een incident met Jay Gorter.

Kraay beweert met grote stelligheid dat Mislintat heeft aangedrongen op het ontslag van Steijn. "Een week geleden heeft hij geprobeerd om je te saboteren en als een razende door De Toekomst gelopen. Daar heeft hij onder andere tegen de keeper gezegd: jij moet zo snel mogelijk vertrekken, Jay Gorter", onthult de verslaggever. Eerder werd al bekend dat Mislintat een sterke voorkeur heeft voor de komst van Diant Ramaj, een landgenoot van hem.

Kraay vraagt zich af of Steijn nog wel kan samenwerken met Mislintat. "Het is gewoon walgelijk", aldus Kraay. Steijn zelf probeert zich op de vlakte te houden. "Laten we ons voorlopig focussen op deze wedstrijd. Misschien spreken we elkaar later deze week, Hans." Mislintat was afgelopen zondag niet aanwezig in de Johan Cruijff Arena vanwege een lopend onderzoek naar mogelijke belangenverstrengeling.