×
Home Livescore

PSV ongeslagen en scherp, maar Bosz waarschuwt voor overmoed

PSV ongeslagen en scherp, maar Bosz waarschuwt voor overmoed
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 29 september 2023 16:08 uur

In een indrukwekkende reeks van overwinningen en met een doelsaldo om van te watertanden, blijft PSV ongeslagen. Trainer Peter Bosz houdt echter zijn ogen open en blijft scherp. Dit geldt ook voor zijn optredens tijdens persconferenties, waar hij een journalist terechtwijst over een opmerking die hij als 'belachelijk' beschouwt.

"Even flink gas geven en dan winnen we wel even", citeert Bosz een journalist tijdens zijn laatste persconferentie. "Dat vind ik een absurde uitspraak. Als je zo gaat denken, weet je dat het eigenlijk al te laat is. Dit soort gedachten wil ik vermijden bij mijn team. We moeten altijd respect hebben voor onze tegenstanders en elke wedstrijd keihard werken om te kunnen winnen."

Samen met Manchester City is PSV de enige club in Europa die tot nu toe alle competitiewedstrijden heeft gewonnen. Toch blijft bescheidenheid volgens Bosz het sleutelwoord. "Dat hebben we elkaar voorafgaand aan het seizoen voorgehouden. Het is natuurlijk fantastisch om van Ajax en Feyenoord te winnen, maar uiteindelijk word je kampioen tegen de kleinere clubs. Daarom wil ik tijdens deze persconferentie niet voorbijgaan aan de wedstrijd tegen FC Volendam."