×
Home Livescore

Bosz verdedigt Ramalho na blunder: 'Geweldige speler met foutjes'

Bosz verdedigt Ramalho na blunder: 'Geweldige speler met foutjes'
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op woensdag 4 oktober 2023 11:32 uur

In een opmerkelijke wending heeft Peter Bosz, de coach van PSV, zich uitgesproken ten gunste van André Ramalho na de gelijkspel van het team in de Champions League tegen Sevilla (2-2). Ondanks de opvallende fouten van de Braziliaanse verdediger, heeft Bosz hem omschreven als 'uitstekend en betrouwbaar'.

"Ik beschouw hem als een fantastische verdediger die af en toe dit soort momenten meemaakt", verklaarde Bosz. "Maar in Nederland wordt hij daar zijn hele leven op afgerekend. Ik begrijp dat, ik word vaak naïef genoemd. Maar ik zie hem als een zeer capabele en betrouwbare verdediger, die af en toe gewoon een klein foutje maakt."

De uitspraken van Bosz hebben voor verdeeldheid gezorgd onder de fans en de media. Sommigen prijzen de coach voor zijn loyale steun aan Ramalho, terwijl anderen zijn beslissing bekritiseren en wijzen op de verdediger's zwakke optreden tijdens de wedstrijd.

Het is duidelijk dat Bosz vastbesloten is om zijn vertrouwen in Ramalho te behouden, ondanks de kritiek. Of deze steun zal leiden tot verbetering in het spel van de Braziliaanse verdediger, zal de tijd moeten uitwijzen. Voor nu blijft Ramalho een controversieel figuur binnen het team van PSV.