×
Home Livescore

Chicago Fire compenseert fans na afwezigheid Messi

Chicago Fire compenseert fans na afwezigheid Messi
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 15:48 uur

In de spannende wereld van de Major League Soccer staat Lionel Messi momenteel centraal, en dat heeft ook Chicago Fire gemerkt. De Amerikaanse club stond woensdag tegenover Inter Miami, maar door een onfortuinlijke blessure kon de Argentijnse superster niet deelnemen. Om de teleurgestelde fans van Chicago Fire tegemoet te komen, worden er nu aantrekkelijke kortingen aangeboden op de wedstrijdkaarten.

De afwezigheid van Messi heeft veel supporters van Chicago Fire het gevoel gegeven dat ze bedrogen zijn, en de club heeft besloten hier iets aan te doen. In een officiële verklaring heeft het bestuur van de club aangegeven dat blessures altijd op de loer liggen, maar dat ze de fans willen compenseren. Seizoenkaarthouders kunnen een tegoed van bijna 240 euro ontvangen voor de verlenging van hun kaart voor het volgende seizoen. Als alternatief kunnen ze bijna 50 euro korting krijgen op een los kaartje.

De wedstrijd tussen Chicago Fire en Inter Miami was bijna volledig uitverkocht, wat financieel een flinke uitdaging vormt voor de club uit de Eastern Conference. Gelukkig wist Chicago de wedstrijd met 4-1 te winnen, mede dankzij de indrukwekkende prestaties van voormalig Liverpool-speler Xherdan Shaqiri, die twee doelpunten op zijn naam zette. Messi is al sinds 21 september geblesseerd en het is nog onduidelijk wanneer hij precies terugkeert op het veld.