×
Home Livescore

PSV-verdediger Jarrad Branthwaite kiest voor Everton en nieuw contract

PSV-verdediger Jarrad Branthwaite kiest voor Everton en nieuw contract
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 16:48 uur

Het ziet er niet naar uit dat Jarrad Branthwaite binnenkort terug zal keren naar PSV. De Engelse verdediger heeft zijn zinnen gezet op een nieuw avontuur bij Everton, zo heeft zijn manager Sean Dyche onthuld tijdens een persconferentie. De laatste details van de deal worden momenteel gladgestreken.

De 21-jarige verdediger heeft regelmatig een plekje in de basiself van Everton weten te veroveren. Hij heeft dit seizoen al vijf wedstrijden volledig gespeeld in de Premier League. Everton is van plan om hem hiervoor te belonen en is dichtbij het verlengen van zijn contract. Hoewel Branthwaite momenteel een verbintenis heeft tot en met 2025, wil de club graag nog een aantal extra jaren aan zijn contract toevoegen. De laatste details worden momenteel besproken tussen Everton en het management van Branthwaite.

Bij PSV was Branthwaite een geliefde speler bij het publiek. Hij werd vaak liefkozend 'Gerrit' genoemd en kreeg regelmatig een basisplaats in het team uit Eindhoven. Afgelopen zomer bleek hij echter te duur om definitief over te nemen. Er was nog even sprake van een mogelijke overstap aan het einde van de transferperiode, maar uiteindelijk is het daar niet van gekomen.