×
Home Livescore

Onana twijfelt opnieuw: Afrika Cup of Manchester United?

Onana twijfelt opnieuw: Afrika Cup of Manchester United?
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 18:08 uur

De verrassende wending in het verhaal van André Onana blijft de gemoederen bezighouden. Na zijn kortstondige terugkeer bij de nationale ploeg van Kameroen, lijkt de doelman nu alweer van gedachten te zijn veranderd. Volgens bronnen van ESPN heeft Onana besloten om de komende Afrika Cup aan zich voorbij te laten gaan en verkiest hij een langer verblijf in Engeland, bij Manchester United.

De interlandcarrière van Onana is altijd al een rollercoaster geweest. Tijdens het WK in Qatar werd hij plotseling uit de selectie gezet, waarna hij plechtig beloofde nooit meer voor zijn land uit te komen. Echter, vorige interlandperiode kondigde coach Rigobert Song aan dat Onana weer welkom was in het team, wat resulteerde in zijn terugkeer. Nu lijkt de doelman echter weer te twijfelen aan zijn beslissing.

Als Onana ervoor kiest om toch naar de Afrika Cup af te reizen, zal hij meerdere wedstrijden van het noodlijdende Manchester United moeten missen. De ploeg heeft de laatste tijd flink wat tegenslagen gehad, met vijf verloren wedstrijden uit de laatste zeven competitieduels. Tijdens de contractonderhandelingen heeft Onana duidelijk gemaakt dat hij niet van plan is om terug te keren naar Kameroen. Manager Erik ten Hag respecteert deze keuze en laat de beslissing bij de doelman zelf.