×
Home Livescore

Feyenoord verliest, maar Wieffer valt opnieuw tegen volgens Perez

Feyenoord verliest, maar Wieffer valt opnieuw tegen volgens Perez
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 18:16 uur

Voetbalanalist Kenneth Perez is vol lof over de prestatie van Feyenoord in de wedstrijd tegen Atlético Madrid (3-2) op woensdagavond. Hij was echter ook kritisch op één speler aan de kant van Rotterdam: Mats Wieffer. Volgens Perez ontbrak het de middenvelder opnieuw aan snelheid in zijn handelingen.

Perez is lyrisch over Feyenoord, ondanks het verlies, omdat ze zich duur hebben verkocht in Madrid. Toch was niet iedereen even sterk, volgens de Deense analist. "Ik vond één international weer tegenvallen: Mats Wieffer. Zijn handelingssnelheid was weer zo traag. Na de wedstrijd tegen Ierland (op 10 september, red.) heb ik al gezegd dat elke handeling een eeuwigheid duurde. Nu, op een hoger niveau, vond ik het een beetje teleurstellend. Dit is toch waar je naar kijkt, of iemand ook op een hoger niveau kan presteren."

Het optreden van Wieffer was volgens Perez het enige minpuntje bij Feyenoord, dat volgens hem verder uitstekend speelde. "Ik was verrast dat Feyenoord zo goed kon meekomen. Dat ze op het allerhoogste niveau zo dominant konden zijn, had ik niet verwacht. Tactisch gezien vond ik het fantastisch wat Feyenoord deed. Juist daardoor waren de spelers beter. Iedereen wist precies wat hij moest doen", besluit hij vol enthousiasme.