×
Home Livescore

Frimpong maakt indruk op Koeman met doelpunt in Europa League

Frimpong maakt indruk op Koeman met doelpunt in Europa League
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op donderdag 5 oktober 2023 22:08 uur

Jonge Nederlandse sensatie, Jeremie Frimpong, heeft zichzelf op indrukwekkende wijze gepresenteerd aan bondscoach Ronald Koeman, vlak voor de langverwachte aankondiging van de Oranje-selectie. De energieke vleugelverdediger, momenteel schitterend bij Bayer Leverkusen, heeft laten zien dat hij niet bang is om hoog druk te zetten. Met zijn vastberadenheid heeft hij de bal veroverd en vervolgens zelf het net weten te vinden tijdens het intense Europa League-duel tegen Molde FK.

Het was Frimpong die na slechts veertien minuten spelen de score opende voor de trotse koploper van de Bundesliga. Zijn doelpunt was een ware explosie van snelheid en techniek, waarmee hij de tegenstander volledig verraste. Maar daar bleef het niet bij, want al snel verdubbelde Nathan Tella de voorsprong voor Leverkusen.

Deze prestatie van Frimpong zal ongetwijfeld de aandacht hebben getrokken van bondscoach Koeman, die momenteel druk bezig is met het samenstellen van zijn selectie voor het Nederlands elftal. Met zijn onverschrokken spel en doelgerichtheid heeft de jonge verdediger laten zien dat hij klaar is om zijn stempel te drukken op het internationale podium.

De fans van het Nederlandse voetbal kunnen niet anders dan enthousiast zijn over de opkomst van deze veelbelovende talenten. Met spelers als Frimpong en Tella in de gelederen, lijkt de toekomst van het Nederlands elftal er rooskleurig uit te zien. Het is nu aan bondscoach Koeman om de definitieve selectie bekend te maken en te beslissen of deze jonge sterren een plek verdienen in het Oranje-shirt.