×
Home Livescore

AZ herpakt zich met minimale zege, maar Clasie blijft teleurgesteld

AZ herpakt zich met minimale zege, maar Clasie blijft teleurgesteld
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 00:00 uur

AZ heeft donderdagavond een overwinning behaald in de Conference League, maar voor Jordy Clasie is dit niet voldoende om de pijnlijke nederlaag tegen Zrinjski Mostar te vergeten. De aanvoerder was niet tevreden over het spel van zijn team tegen Legia Warschau.

De wedstrijd begon goed voor AZ, met een doelpunt van Vangelis Pavlidis. Ondanks een rode kaart voor Mayckel Lahdo wist het team stand te houden met tien man. Clasie gaf toe dat hij regelmatig op de klok keek om te zien hoelang de wedstrijd nog duurde. Hoewel het spel niet optimaal was, kwam AZ niet in de problemen en gaven ze nauwelijks kansen weg.

Clasie wilde niet te veel woorden vuil maken aan de onbesuisde actie van Lahdo die resulteerde in een rode kaart. Hij benadrukte dat teleurgesteld zijn niet helpt en dat het team heeft geprobeerd om het positief te benaderen door te denken dat ze het met tien man wel zouden redden. Het was echter zowel fysiek als mentaal zwaar.

Desondanks is Clasie van mening dat de overwinning tegen Legia Warschau geen revanche is voor de blamage tegen Zrinjski Mostar. Hoewel de drie punten belangrijk waren om weer mee te doen in de poule, blijft de teleurstelling over de onnodig verspeelde punten in Mostar aanwezig, aldus de middenvelder.