×
Home Livescore

Gravenberch schittert met eerste goal voor Liverpool!

Gravenberch schittert met eerste goal voor Liverpool!
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 07:16 uur

Ryan Gravenberch schittert in het rood van Liverpool

Liverpool-fans werden donderdagavond getrakteerd op een spectaculair debuut van Ryan Gravenberch. De middenvelder, die een jaar lang verpieterde op de bank bij Bayern München, maakte zijn eerste doelpunt voor Liverpool en werd beloond met een staande ovatie van het publiek. Een prachtig moment voor Gravenberch, die eindelijk weer het gevoel heeft een voetballer te zijn en een brede glimlach op zijn gezicht heeft gebrand.

In een interview na de wedstrijd straalde Gravenberch van oor tot oor terwijl hij sprak over zijn doelpunt: "Dit voelt echt geweldig. Het is absoluut de mooiste goal uit mijn carrière tot nu toe. Sterker nog, het was de makkelijkste." Gravenberch sprak ook over de veranderingen die hij heeft ervaren sinds hij Duitsland heeft verlaten: "Als je een speler meer speeltijd geeft, groeit zijn zelfvertrouwen. Ik ben omringd door een geweldige groep jonge spelers, dus ik geniet enorm."

Gravenberch deelde ook lovende woorden uit aan Liverpool voor het aantrekken van Dominik Szoboszlai en Alexis McAllister als zijn medespelers op het middenveld: "Het is fantastisch. Ze hebben geweldig werk geleverd door zulke spelers aan te trekken. We zitten echt in een flow." Na de wedstrijd kreeg Gravenberch een staande ovatie van de Liverpool-fans, een gebaar dat veel voor hem betekende na zijn lange periode op de bank in München. "Ik ben zo blij dat ik hier nu ben."

Met zijn eerste doelpunt voor Liverpool heeft Gravenberch direct zijn stempel gedrukt op het team. De fans kunnen niet wachten om meer te zien van deze getalenteerde middenvelder.