×
Home Livescore

Quinten Timber in de spotlights: Engelse topclubs geïnteresseerd!

Quinten Timber in de spotlights: Engelse topclubs geïnteresseerd!
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 10:32 uur

Er is een opmerkelijk gerucht opgedoken vanuit Engeland over de getalenteerde voetballer Quinten Timber. Volgens een bron genaamd 90min wordt de middenvelder van Feyenoord nauwlettend in de gaten gehouden door enkele Engelse topclubs. Het zou zelfs mogelijk zijn dat hij herenigd wordt met zijn broer Jurriën, wat een interessante wending zou zijn.

Naar verluidt hebben scouts van Arsenal, Tottenham Hotspur, Manchester City, Manchester United en Liverpool hun oog laten vallen op deze veelbelovende middenvelder. Een indrukwekkende lijst van clubs, waarbij vooral de eerste eruit springt. Bij Arsenal speelt namelijk sinds deze zomer ook Quinten's broer Jurriën Timber. De 22-jarige middenvelder heeft blijkbaar veel indruk gemaakt in Engeland en dat heeft de interesse van verschillende clubs gewekt.

Maar Timber is niet de enige die indruk heeft gemaakt in Engeland. Ook Santiago Gimenez heeft een sterke seizoensstart gehad. Toch lijkt de interesse in Timber veruit het grootst te zijn. Naast de Engelse clubs zouden ook AS Monaco, Borussia Dortmund, Atlético Madrid en Napoli de middenvelder op hun scoutingslijst hebben staan. Feyenoord heeft Timber in de zomer van 2022 voor een bedrag van 7,5 miljoen euro overgenomen van FC Utrecht.

Het is duidelijk dat de prestaties van Quinten Timber niet onopgemerkt zijn gebleven. Zijn talent en potentieel hebben de aandacht getrokken van verschillende topclubs, zowel in Engeland als daarbuiten. Het zal interessant zijn om te zien waar zijn toekomstige carrière hem naartoe zal leiden en of een hereniging met zijn broer Jurriën tot de mogelijkheden behoort.