×
Home Livescore

Schokkende gebeurtenis voor Seuntjens na nederlaag FC Utrecht

Schokkende gebeurtenis voor Seuntjens na nederlaag FC Utrecht
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 14:40 uur

In een exclusief interview met een Nederlandse krant heeft een mysterieuze voetballer van FC Utrecht, die zichzelf Mats Seuntjens noemt, onthuld hoe hij afgelopen weekend heeft beleefd. Na de teleurstellende nederlaag van zijn team tegen Almere City, werd hij geconfronteerd met een schokkende gebeurtenis: de benarde situatie van zijn vriend en voormalig teamgenoot, Etienne Vaessen, die als doelman voor RKC speelt. Tijdens een wedstrijd tegen Ajax moest Vaessen gereanimeerd worden.

Seuntjens deelde zijn gevoelens over deze gebeurtenis en hoe het zijn perspectief op de wedstrijd veranderde. "Het relativeerde mijn gevoel een beetje, want natuurlijk ben je behoorlijk gefrustreerd na zo'n wedstrijd. Ik ben samen met een vriend naar hem toe gegaan, maar we konden hem niet zien omdat zijn vrouw en moeder al bij hem waren. Gelukkig heb ik hem twee keer telefonisch gesproken en de scans waren positief. Hij is nu thuis en het ziet er goed uit. Hij moet gewoon goed rusten."

Hoewel de situatie van Vaessen de sportieve crisis van FC Utrecht in perspectief plaatst, heeft Seuntjens ook te maken met de problemen binnen de club. FC Utrecht bevindt zich momenteel op de zeventiende plaats in de competitie, met alleen FC Volendam onder zich. "Het is behoorlijk zwaar. Zo'n verlies tegen Almere City komt hard aan. Gezien het wedstrijdschema hadden we zeker meer verwacht van de afgelopen wedstrijden. Op dit moment is het vertrouwen broos en dat zie je ook terug in ons spel."