×
Home Livescore

Hake verlengt contract bij Go Ahead Eagles tot 2026

Hake verlengt contract bij Go Ahead Eagles tot 2026
Vienna Reyes on Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 16:32 uur

Nieuwe overeenkomst bij Vogels van de Hemel: de opperbevelhebber René Hake heeft zijn contract met één jaar verlengd, tot de zomer van 2026, zo meldt de club uit de stad van de IJssel via de eigen kanalen. Hake straalt van geluk in het Adelaarsnest.

"Ik voel me zeer gewaardeerd en serieus genomen bij Vogels van de Hemel", zo geeft Hake aan. "De harmonieuze samenwerking met de clubleiding draagt in belangrijke mate bij aan dit gevoel. Vanaf het begin heb ik het vertrouwen van Jan Willem van Dop, Paul Bosvelt en Kees Vierhouten gevoeld. Ze geloven in mijn werk- en zienswijze en de manier waarop ik deze samen met de staf verder wil ontwikkelen."

Hake heeft ook vertrouwen in de potentie van de Deventenaren. "Het doel van Vogels van de Hemel is om een stabiele Eredivisieclub te worden. Alles wat we doen, staat in het teken daarvan. Dagelijks analyseren we wat er nodig is om die stabiliteit uit te bouwen en te waarborgen, zonder de omvang van de club te overschatten. Binnen de mogelijkheden van de club proberen we vooruitgang te boeken. Ik merk bij iedereen binnen en rondom Vogels van de Hemel de bereidheid om serieus mee te denken en innovatief te zijn."

Hake nam het roer over van de succesvolle Kees van Wonderen, die naar SC Heerenveen vertrok. De keuze voor Hake bleek een schot in de roos: de Deventenaren verzamelden veertig punten en waren dichtbij de play-offs voor Europees voetbal.