×
Home Livescore

Gimenez schiet Feyenoord naar historische zege, Regeer Talent van de Maand

Gimenez schiet Feyenoord naar historische zege, Regeer Talent van de Maand
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 19:16 uur

In een verrassende wending is Santiago Gimenez uitgeroepen tot de onbetwiste held van de Eredivisie. Met zijn verbluffende prestaties heeft de spits van Feyenoord de harten van voetbalfans over de hele wereld veroverd. In de maand september was Gimenez niet te stoppen en wist hij maar liefst zeven keer het net te vinden. Zijn doelpunten waren van onschatbare waarde voor Feyenoord, met als hoogtepunt een historische 0-4 overwinning op Ajax, waarbij hij een hattrick op zijn naam schreef. Maar ook tegen FC Utrecht, sc Heerenveen en Go Ahead Eagles wist hij het doel te vinden. Alsof dat nog niet genoeg was, gaf Gimenez ook nog eens twee assists tegen Ajax en Heerenveen, waardoor hij in totaal betrokken was bij negen doelpunten in slechts vier wedstrijden.

Met deze indrukwekkende cijfers heeft Gimenez zijn concurrenten, waaronder Luuk de Jong en Vangelis Pavlidis, ver achter zich gelaten. In een interview met ESPN liet de Mexicaanse international weten dat hij vastbesloten is om zijn doelpuntenreeks voort te zetten. "Ik zal hard blijven werken en ik heb er alle vertrouwen in dat ik de topscorer van de club kan worden. Maar het belangrijkste voor mij is dat we dit seizoen weer kampioen worden", aldus Gimenez.

Naast Gimenez is ook Youri Regeer in de prijzen gevallen. Deze veelbelovende middenvelder van FC Twente heeft indruk gemaakt als gelegenheidslinksback en heeft daarmee de titel Talent van de Maand verdiend. Vooral in de wedstrijd tegen Ajax wist Regeer te schitteren en zijn talent te tonen aan het grote publiek.

Met deze twee uitblinkers belooft het Eredivisie-seizoen een spektakel te worden. Voetbalfans kunnen hun hart ophalen aan het talent en de doelpunten van Gimenez, terwijl ze ook de opkomst van Regeer nauwlettend in de gaten kunnen houden. De Eredivisie staat op het punt om een nieuw tijdperk van voetbalgrootheid in te gaan.