×
Home Livescore

PSV'er Saibari ontvangt hartverwarmend briefje van Ajax-supporter via Instagram

PSV'er Saibari ontvangt hartverwarmend briefje van Ajax-supporter via Instagram
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op vrijdag 6 oktober 2023 19:32 uur

In een hartverwarmend gebaar van sportieve rivaliteit heeft PSV-speler Ismael Saibari via Instagram een bijzonder briefje onthuld dat hij onlangs ontving van een anonieme supporter van aartsrivaal Ajax. Het briefje bedankt Saibari voor het spelen met rugnummer 34 als eerbetoon aan de getalenteerde Abdelhak Nouri.

Het briefje, dat vergezeld gaat van drie met de hand gevormde hartjes, luidt: "Namens een anonieme Ajax-supporter die het heel erg kan waarderen dat je met nummer 34 speelt. Daar hoort dit portret van Piro bij." Een prachtig gebaar dat de sportieve rivaliteit overstijgt en de eenheid in de voetbalwereld benadrukt.

Saibari, die Nouri blijft eren door zijn rugnummer te dragen, heeft ook in het Marokkaanse nationale team onder 23 gespeeld. Tijdens de Afrika Cup, waarin Marokko de overwinning behaalde, toonde Saibari trots een shirt met de naam Nouri en het nummer 34.

Het briefje en het kunstwerk van Barry Pirovano werden samen aan Saibari overhandigd, en de PSV-middenvelder deelde vol trots het cadeau dat hij ontving van de Ajax-supporter. Het is een gebaar dat zeven jaar na de tragische gebeurtenis rond Nouri nog steeds diep raakt en de kracht van sport en menselijkheid benadrukt.