×
Home Livescore

Ten Hag blijft koel ondanks druk bij United

Ten Hag blijft koel ondanks druk bij United
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zaterdag 7 oktober 2023 17:08 uur

Manchester United's nieuwe aanwinst, Sofyan Amrabat, heeft grote bewondering voor de kalmte en vastberadenheid van Erik ten Hag, de manager van het team. Ondanks de moeizame start van het seizoen blijft Ten Hag zijn hoofd koel houden, wat de druk op hem alleen maar verhoogt.

In een exclusief interview met Viaplay onthult Amrabat hoe Ten Hag omgaat met de uitdagingen waar United voor staat. "Ik vind het echt bewonderenswaardig hoe rustig hij blijft. Natuurlijk is hij niet blij, dat is begrijpelijk. Maar hij blijft altijd kalm en beheerst. Dat zie je ook aan zijn interviews en hoe hij praat. Ik denk dat hij ook ziet dat we enorm veel kwaliteit in huis hebben."

"Ten Hag beschermt ons altijd, wat ik denk dat een manager moet doen", vervolgt Amrabat. "Hij is eerlijk, als iets niet goed is, zegt hij het gewoon. Hij eist veel van ons. Hij is recht door zee, streng en zegt waar het op staat. In zijn eerste jaar heeft hij fantastisch werk geleverd. United heeft een paar moeilijke jaren achter de rug, maar Ten Hag heeft twee finales bereikt, één gewonnen en Champions League-voetbal teruggebracht. Dit seizoen gaat het even niet zoals we willen, maar ik ben ervan overtuigd dat dat snel zal veranderen."