×
Home Livescore

Inter Miami uitgeschakeld voor MLS play-offs ondanks Messi's rentree

Inter Miami uitgeschakeld voor MLS play-offs ondanks Messi's rentree
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 07:32 uur

Inter Miami's droom om deel te nemen aan de felbegeerde play-offs van de MLS is vervlogen. De teleurstelling was groot toen Lionel Messi, de sterspeler, na zijn blessure terugkeerde in de wedstrijd tegen FC Cincinnati, maar niet in staat was om een 0-1 nederlaag te voorkomen.

Gedurende vijf van de laatste zes wedstrijden moest Inter Miami het stellen zonder Messi. Pas na 55 minuten spelen viel hij in tegen Cincinnati. Slechts enkele minuten later schoot hij een vrije trap over, maar verder slaagde de 36-jarige Argentijn er niet in om veel gevaar te stichten. In de 78e minuut maakte Cincinnati, via Ɓlvaro Barreal, de enige goal van de avond. Met deze nieuwe nederlaag, de vierde in de laatste zeven wedstrijden, is het voor Inter Miami onmogelijk geworden om zich te kwalificeren voor de play-offs van de MLS.

Eind september verloor Inter Miami ook al de finale van de US Open Cup. Destijds was Houton Dynamo met 2-1 te sterk. Messi kampte al met zijn blessure tijdens die wedstrijd. Voor de club, eigendom van David Beckham, resteren nu nog slechts twee wedstrijden tegen Charlotte in het reguliere MLS-seizoen. Daarna volgt een lange periode zonder wedstrijden.