×
Home Livescore

Feyenoord met wijzigingen in opstelling tegen PEC Zwolle

Feyenoord met wijzigingen in opstelling tegen PEC Zwolle
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 08:49 uur

Arne Slot heeft aangekondigd dat hij zondagmiddag tegen PEC Zwolle een aantal verrassende wijzigingen zal doorvoeren in het Feyenoord-team. Na de nipte nederlaag van 3-2 tegen Atlético Madrid, waar Feyenoord een uitstekende indruk maakte, is het tijd voor een frisse wind in het elftal.

Hoewel Feyenoord momenteel goed presteert in de Eredivisie na een wat moeizame start, ziet Slot toch ruimte voor verbetering. Tegen PEC Zwolle, dat vanaf 12.15 uur de gastheer zal zijn, verwacht hij dat Lutsharel Geertruida, Gernot Trauner, David Hancko en Quilindschy Hartman aan de aftrap zullen verschijnen.

Het middenveld zal echter wel een verandering ondergaan. Ramiz Zerrouki, die een sterke wedstrijd speelde tegen Atlético Madrid, lijkt zijn plaats te moeten afstaan aan Yankunah Minteh. Hierdoor zal Calvin Stengs weer een linie naar achteren schuiven. In de aanval zal Santiago Gimenez terugkeren in de basis, nadat hij de wedstrijd tegen Atlético moest missen vanwege een schorsing. Ayase Ueda verving hem destijds.

De verwachte opstelling van Feyenoord tegen PEC Zwolle is als volgt: Wellenreuther op doel, met Geertruida, Trauner, Hancko en Hartman in de verdediging. Op het middenveld staan Wieffer, Stengs en Timber, terwijl Minteh, Giménez en Paixao de aanval zullen leiden.

Met deze nieuwe opstelling hoopt Feyenoord de volle drie punten te pakken tegen PEC Zwolle en hun goede vorm in de Eredivisie voort te zetten. De fans zijn benieuwd naar het resultaat van deze tactische veranderingen en kijken uit naar een spannende wedstrijd op zondagmiddag.