×
Home Livescore

Feyenoorder Hartman bescheiden over mogelijke selectie voor Oranje

Feyenoorder Hartman bescheiden over mogelijke selectie voor Oranje
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 18:57 uur

Na de spannende confrontatie tussen PEC Zwolle en Feyenoord, waarbij de Rotterdammers met een overtuigende 0-2 overwinning naar huis gingen, verscheen de charismatische Feyenoorder Quillindschy Hartman voor de camera's van ESPN. Naast vragen over de wedstrijd, werd de getalenteerde linksback ook ondervraagd over zijn recente selectie voor het Nederlands elftal.

"Het was voor ons van groot belang om na een intense Europese wedstrijd goed van start te gaan vandaag. Hoewel het niet onze beste wedstrijd was, hebben we toch zakelijk drie punten gepakt en een 'clean sheet' behaald," verklaarde Hartman met een zelfverzekerde glimlach. Vervolgens werd hij gevraagd naar zijn eigen prestaties. "Ik moet toegeven dat vandaag niet mijn beste optreden was, maar ik voel me wel goed. Ik denk dat ik de afgelopen maand goed heb gespeeld, dus ik durf wel te zeggen dat ik in vorm ben."

Nieuwsgierigheid naar zijn kansen bij het Nederlands elftal kon niet uitblijven. Hartman reageerde bescheiden: "Dat moeten we afwachten. Morgen moet ik me melden, dus ik ben benieuwd. Het is lastig voor mij om te zeggen of ik er dichtbij zit. Het systeem met vijf verdedigers zou wel bij me kunnen passen, gezien mijn rol bij Feyenoord. Het is defensief anders, maar ik denk dat ik me daar goed in zou kunnen vinden. Tegelijkertijd is het moeilijk in te schatten wat de trainer van mij vindt en wat mijn kansen zijn. Eerlijk gezegd, heb ik geen idee."

Met zijn bescheidenheid en nuchtere kijk op zijn eigen prestaties, blijft Hartman een intrigerende speler om in de gaten te houden. Zal hij binnenkort zijn debuut maken in het Nederlands elftal? De tijd zal het leren.