×
Home Livescore

Guirassy blijft scoren en verbreekt Lewandowski's record!

Guirassy blijft scoren en verbreekt Lewandowski's record!
dominik hofbauer on Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 20:17 uur

In een opmerkelijke wending van gebeurtenissen heeft Serhou Guirassy, een speler die in de zomer nog in de belangstelling stond van Sven Mislintat en Ajax, een ongekende scoringsdrift ontwikkeld. De Frans-Guinese aanvaller blijft maar doelpunten maken en lijkt niet te stoppen. Dit weekend was het opnieuw raak, toen hij maar liefst drie keer het net wist te vinden tegen VfL Wolfsburg (3-1).

Met zijn indrukwekkende hattrick heeft Guirassy zijn totaal aantal doelpunten voor dit seizoen opgevoerd naar maar liefst dertien treffers, en dat in slechts zeven wedstrijden. Hiermee heeft hij het record van elf doelpunten van niemand minder dan Robert Lewandowski uit 2019 en 2020 verbroken.

De prestaties van Guirassy zijn werkelijk buitengewoon te noemen. Zijn ongekende doelpuntenproductie heeft niet alleen de aandacht getrokken van voetbalfans wereldwijd, maar ook van scouts en clubs die op zoek zijn naar talent. Het is dan ook geen verrassing dat hij in de zomer in de belangstelling stond van Sven Mislintat en Ajax.

Met elke wedstrijd lijkt Guirassy zijn stempel steeds nadrukkelijker te drukken op het voetbalveld. Zijn ongeëvenaarde scoringsdrift en vermogen om kansen te benutten maken hem tot een geduchte tegenstander voor elke verdediging. Het is dan ook slechts een kwestie van tijd voordat zijn naam in de mond genomen wordt als een van de meest veelbelovende aanvallers van dit moment.

De toekomst ziet er rooskleurig uit voor Guirassy, wiens talent en doorzettingsvermogen hem naar grote hoogten kunnen brengen. Het is duidelijk dat hij zijn stempel heeft gedrukt op het voetbalveld en dat hij nog veel meer in zijn mars heeft. Voetbalfans kunnen zich verheugen op nog meer spectaculaire doelpunten en opwindende wedstrijden van deze opkomende ster.