×
Home Livescore

PSV maakt indruk op tegenstander Sturm Graz: 'Onder de indruk van hun kwaliteit', zegt Kjell Scherpen

PSV maakt indruk op tegenstander Sturm Graz: 'Onder de indruk van hun kwaliteit', zegt Kjell Scherpen
Fritsdejong ©
Gepubliceerd op dinsdag 8 augustus 2023 01:24 uur

Sturm Graz onder de indruk van PSV voorafgaand aan Champions League-voorronde

Kjell Scherpen, de doelman van Brighton die momenteel op huurbasis speelt voor Sturm Graz, heeft zijn respect uitgesproken voor PSV. Scherpen was onder de indruk van het spel dat hij zag tijdens de Johan Cruijff-schaal. Sturm Graz zal het opnemen tegen PSV in de voorronde van de Champions League en Scherpen verwacht geen gemakkelijke wedstrijd.

Tijdens een persconferentie voorafgaand aan het duel in Eindhoven, vertelde Scherpen: "Ik was echt onder de indruk van PSV. Het is een knappe prestatie om uit te winnen in De Kuip. Ze hebben een sterke selectie en hadden de controle over de wedstrijd. Ze speelden goed en konden veel kwaliteit inbrengen wanneer ze wisselden. Dat zegt veel over de diepte van hun selectie. We moeten ons daarop voorbereiden."

Scherpen heeft afgelopen seizoen al twee keer tegen PSV gespeeld tijdens zijn huurperiode bij Vitesse. Hierdoor heeft hij enig idee wat Sturm Graz te wachten staat op dinsdag. "We hebben een goede voorbereiding gehad en zijn goed aan het seizoen begonnen, maar PSV is van een ander niveau. We zullen echt een topprestatie moeten leveren om hier een resultaat te behalen."