×
Home Livescore

FC Utrecht-eigenaar betreurt ontslag Hake en zoekt toenadering

FC Utrecht-eigenaar betreurt ontslag Hake en zoekt toenadering
Dan Asaki van Unsplash ©
Gepubliceerd op zondag 8 oktober 2023 23:33 uur

In een opmerkelijke wending heeft FC Utrecht-eigenaar Frans van Seumeren recentelijk toegegeven dat hij René Hake te snel heeft ontslagen bij de club. En tot verbazing van velen, kan Hake deze uitspraak wel waarderen. Sterker nog, hij heeft zelfs contact gezocht met Van Seumeren.

"Als ik zie hoe hij het nu doet bij Go Ahead Eagles, zeg ik: we hadden meer geduld moeten hebben met René. Laten we eerlijk zijn, we mogen best kritisch zijn", verklaarde Van Seumeren onlangs. Bij Studio Voetbal reageerde Hake op deze uitspraak. "Het getuigt van persoonlijkheid dat hij dit uitspreekt. Dat heb ik hem ook laten weten. Ik vind het erg netjes dat hij het op deze manier heeft gedaan, maar eerlijk gezegd heb ik er niet veel aan", voegde hij eraan toe.

Ondertussen presteert Hake uitstekend bij Go Ahead Eagles, dat momenteel op de zesde plaats staat in de Eredivisie. Met een glimlach op zijn gezicht verwijst Hake naar een lied dat de Go Ahead-fans zongen tijdens de wedstrijd tegen Fortuna Sittard, twee weken geleden. "Het verwachtingspatroon stijgt, we moeten kampioen worden", aldus de coach. "Het is leuk en mooi dat de supporters op die manier naar ons kijken. Maar laten we realistisch blijven, het is natuurlijk niet haalbaar. Desalniettemin is het geweldig om door de fans toegezongen te worden. Ik heb ook de andere kant van de medaille meegemaakt, dus dit is zeker aangenamer", verwees Hake naar zijn tijd bij Utrecht.