×
Home Livescore

Gimenez blijft bij Feyenoord: wintertransfer uitgesloten

Gimenez blijft bij Feyenoord: wintertransfer uitgesloten
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 07:08 uur

Arne Slot heeft er alle vertrouwen in dat Santiago Gimenez het hele seizoen bij Feyenoord zal blijven. De Mexicaanse topschutter, die al twaalf doelpunten heeft gescoord in acht speelrondes, zal niet vertrekken tijdens de winterstop. Volgens Slot vinden de grootste transfers namelijk niet plaats in de winter.

Gimenez heeft in de zomer zijn contract bij Feyenoord verlengd tot medio 2027. Dit heeft de interesse gewekt van clubs uit La Liga, de Premier League en de Bundesliga. Maar Slot gelooft dat zijn oogappel het hele seizoen bij Feyenoord zal blijven.

"In de winter vinden ook niet de grootste transfers plaats", aldus Slot. "Hij heeft bewust gekozen om te verlengen. Hij werkt hard en heeft een geweldige trainersstaf om zich heen. Dit heeft ervoor gezorgd dat hij de speler is die hij nu is. Het zou me verbazen als hij in de winter vertrekt. Er moet ook een unieke club voor hem komen."

Een bijkomend voordeel voor Slot en Feyenoord is de sterke band tussen de familie van Gimenez en algemeen directeur Dennis te Kloese. Ze kennen elkaar al lange tijd vanuit Mexico. Vader Christian Gimenez, voormalig profvoetballer en adviseur, heeft altijd gezegd dat zijn zoon dolgelukkig is in Rotterdam.