×
Home Livescore

Lozano maakt indruk bij PSV na blessure Noa Lang

Lozano maakt indruk bij PSV na blessure Noa Lang
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 09:17 uur

PSV zal met een tevreden gevoel terugkijken op hun bezoek aan Sparta van afgelopen zondag. In Rotterdam-West behaalden ze een overtuigende 0-4 overwinning op de Kasteelclub. Helaas werd deze zege enigszins overschaduwd door het uitvallen van Noa Lang, die na iets meer dan een half uur spelen het veld moest verlaten. Gelukkig kon Hirving Lozano zijn plaats innemen en maakte hij een sterke indruk, zoals Peter Bosz bevestigde tijdens de persconferentie na afloop.

Lozano, die op de laatste dag van de transfermarkt overkwam van Napoli, kon eindelijk zijn stempel drukken op het duel sinds zijn terugkeer in Eindhoven. Trainer Bosz sprak met de aanvaller over zijn aanpassingsperiode. "Lozano komt natuurlijk van Napoli, dat vorig seizoen op een waanzinnig hoog niveau speelde. Hoger dan PSV, maar hij sloot later aan bij ons. Dan heb je tijd nodig en moet je extra inspanningen leveren."

"Ondertussen zag hij het team winnen en zijn concurrenten op de flanken presteren. Dat is niet gemakkelijk voor zo'n jonge speler. Daarom heb ik hem gezegd: 'Gun jezelf even de tijd'. En vandaag heeft hij laten zien wat hij kan en bewijst hij zijn meerwaarde." Bosz is onder de indruk van de spelers op de bank, zo benadrukte hij. "Het valt me echt op hier: de invallers laten keer op keer zien hoe je dat doet. Dat was ik bij mijn vorige clubs niet gewend."