×
Home Livescore

Blessure treft jonge Ajax-aanvaller hard: Instagram onthult emoties

Blessure treft jonge Ajax-aanvaller hard: Instagram onthult emoties
JEROEN BENTVELZEN ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 15:09 uur

De onfortuinlijke gebeurtenis die zich afgelopen zaterdag afspeelde tijdens het Eredivisie-duel tussen Ajax en AZ heeft Amourricho van Axel Dongen diep geraakt. De jonge aanvaller maakte zijn langverwachte basisdebuut voor Ajax, maar zijn vreugde was van korte duur. Op Instagram deelt hij zijn gevoelens met zijn volgers.

Van Axel Dongen moest vijf minuten voor rust het veld verlaten vanwege een blessure. Op Instagram begint de negentienjarige linksbuiten zijn bericht met de woorden: "Ik kan niet in woorden uitdrukken hoe ik me voel." Hij vervolgt: "Dit is alweer de zoveelste keer dat dit gebeurt, maar nu op een moment waarop ik het totaal niet had verwacht. Een moment waar ik zo lang naar had uitgekeken en eindelijk was het zover: ik stond in een volgepakte Johan Cruijff Arena."

Het was dan ook een harde klap voor Van Axel Dongen toen hij gewisseld moest worden. "Het is ontzettend jammer dat ik door een blessure het veld moest verlaten, maar nu richt ik me op mijn herstel", verklaart de jonge aanvaller, die ook een boodschap heeft voor de Ajax-fans. "Zodra ik weer terug ben, zal ik er klaar voor zijn om alles te geven op het veld en jullie te geven wat jullie verdienen. Op dit moment bevinden we ons in een lastige fase, maar met jullie steun zullen we terugkeren naar ons niveau. En onthoud altijd dat God zijn zwaarste gevechten geeft aan zijn sterkste soldaten", besluit Van Axel Dongen.

Ajax heeft nog geen officiële mededelingen gedaan over de blessure van Van Axel Dongen, dus het is nog onduidelijk hoelang hij aan de zijlijn zal staan.