×
Home Livescore

Daramy steunt Gaaei na fout in De Klassieker

Daramy steunt Gaaei na fout in De Klassieker
ALEXANDER FOX | PLANET FOX FROM PIXABAY ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 16:17 uur

Voetbalster Mohamed Daramy heeft na een teleurstellende prestatie in de eerste helft van een belangrijke wedstrijd contact gezocht met zijn goede vriend Anton Gaaei. Daramy, die onlangs Ajax heeft verlaten, wilde zijn Deense landgenoot een hart onder de riem steken.

Daramy maakte deze zomer de overstap naar Stade Reims, maar volgt zijn oude club nog altijd op de voet. Hij ziet dat het momenteel niet goed gaat met Ajax en besloot daarom Gaaei een berichtje te sturen na de wedstrijd tegen Feyenoord. In het berichtje probeerde hij Gaaei aan te moedigen en hem eraan te herinneren dat hij nog steeds een getalenteerde speler is, ondanks de huidige moeilijke situatie bij Ajax.

Gaaei maakte in de bewuste wedstrijd tegen Feyenoord een fout, waardoor de tegenstander kon scoren. Daramy zag dat Gaaei teleurgesteld was en direct naar de kleedkamer liep na zijn wissel. Hij begrijpt als geen ander hoe het voelt om in zo'n situatie te zitten, waarin dingen niet gaan zoals gepland.

"Dus ik stuurde hem een berichtje na de wedstrijd, omdat ik zag dat hij down was", legt Daramy uit in een interview met Bold. "Ik weet hoe het voelt en ik wilde hem laten weten dat hij altijd op mij kan rekenen. Hij kan me altijd berichten of bellen als er iets is, want we zijn er voor hem."

Daramy zag Gaaei afgelopen zondag weer in actie komen tijdens de wedstrijd tegen AZ. Hij benadrukt dat de fout niet de schuld van Gaaei is en dat het gewoon niet goed gaat bij de club op dit moment. Hij hoopt dat zijn steun Gaaei kan helpen om positief te blijven en zichzelf te blijven ontwikkelen, ondanks de tegenslagen.