×
Home Livescore

Santiago Gimenez in trek bij Europese topclubs, waaronder Inter

Santiago Gimenez in trek bij Europese topclubs, waaronder Inter
Ferdinand Stöhr on Unsplash ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 17:09 uur

De geruchtenmolen draait op volle toeren rondom de mysterieuze transferplannen van Santiago Gimenez. Volgens insiders bij La Gazetta dello Sport heeft Internazionale zijn naam laten vallen als mogelijke versterking. De Italiaanse grootmacht zou onder de indruk zijn van de fenomenale vorm waarin de Feyenoord-spits verkeert. Echter, volgens de roze sportkrant is Gimenez niet de meest voor de hand liggende keuze.

La Gazetta weet te melden dat Inter voorzichtig flirt met het idee van een transfer van Gimenez. Maar de Mexicaan is niet de enige kandidaat op het lijstje om de aanvalslinie te versterken. Ook Mehdi Taremi, de spits van FC Porto, wordt gezien als een serieuze optie. Op dit moment lijkt zijn komst waarschijnlijker dan die van de doelpuntenmachine van Feyenoord.

Met de interesse van Internazionale voegt Gimenez weer een nieuwe club toe aan zijn groeiende lijst van potentiële toekomstige werkgevers. Eerder werd al gesproken over belangstelling van Arsenal, Tottenham Hotspur, Chelsea, Borussia Dortmund, Eintracht Frankfurt, SS Lazio, Real Madrid en zelfs Atlético Madrid.

Deze immense belangstelling komt niet uit de lucht vallen. Gimenez is namelijk in topvorm. De spits heeft dit Eredivisie-seizoen al twaalf keer het net weten te vinden. Afgelopen zondag, tijdens de uitwedstrijd tegen PEC Zwolle, voegde hij daar nog eens twee doelpunten aan toe. Het is duidelijk dat Gimenez momenteel de show steelt en de aandacht van vele topclubs heeft weten te trekken.