×
Home Livescore

Spijtige afmelding Jong Oranje: Frimpong wil vooruitkijken en presteren

Spijtige afmelding Jong Oranje: Frimpong wil vooruitkijken en presteren
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 22:08 uur

Jeremie Frimpong heeft onlangs zijn spijt betuigd over zijn beslissing om afgelopen zomer niet deel te nemen aan het EK met Jong Oranje. Deze keuze leverde hem destijds de nodige kritiek op. Via de kanalen van de KNVB heeft de vleugelverdediger laten weten dat hij nu inziet dat het afmelden geen verstandige zet was.

"Als ik terugkijk, realiseer ik me dat het afzeggen voor Jong Oranje niet de beste beslissing was", aldus Frimpong. "Ik wil nu vooruitkijken en me volledig richten op wat er komen gaat. Het is een geweldig gevoel om je land te vertegenwoordigen en ik kijk er naar uit om het team zo goed mogelijk te helpen. Ik heb er zin in", voegde hij eraan toe.

Frimpong heeft zichzelf in Duitsland van zijn beste kant laten zien. Hij heeft onlangs een nieuw contract getekend bij Bayer Leverkusen, dat loopt tot medio 2028. De vleugelverdediger speelt een belangrijke rol in het succes van het team, dat momenteel bovenaan staat in de Bundesliga onder leiding van trainer Xabi Alonso.

"Het team presteert uitstekend, maar in het voetbal moet je altijd scherp blijven", aldus Frimpong. Hij is vastberaden om zijn beste spel te blijven tonen en bij te dragen aan het succes van Leverkusen.