×
Home Livescore

Sancho's toekomst bij Man United op het spel: excuses cruciaal!

Sancho's toekomst bij Man United op het spel: excuses cruciaal!
NELSON NDONGALA ON UNSPLASH ©
Gepubliceerd op maandag 9 oktober 2023 23:16 uur

Jadon Sancho staat voor een cruciaal moment in zijn carrière bij Manchester United. De jonge Engelse aanvaller moet zijn excuses aanbieden aan manager Erik ten Hag om zijn plek in het team te behouden. Als Sancho weigert sorry te zeggen, zullen The Red Devils er alles aan doen om hem deze winter van de hand te doen. Dit opmerkelijke nieuws is naar buiten gebracht door The Daily Mail.

Het verhaal begon op X (voorheen Twitter), waar Sancho openlijk kritiek uitte op Ten Hag. Als gevolg hiervan werd hij uit de wedstrijdselectie gehaald. Geruchten deden de ronde dat Sancho weigerde zijn excuses aan te bieden, terwijl United van plan was om hem te verkopen. Nu legt The Daily Mail een verband tussen deze twee feiten: als Sancho niet zijn excuses aanbiedt aan Ten Hag, lijkt zijn tijd in Manchester geteld te zijn.

United is van plan om de buitenspeler te verkopen tijdens de winterse transferperiode. Ten Hag weigert namelijk zijn standpunt te veranderen: alleen als Sancho zijn excuses maakt, zal hij weer in genade worden aangenomen. Mocht Sancho vertrekken, dan is Man United zelfs bereid om zijn volledige salaris van bijna 1,4 miljoen euro per maand te vergoeden, mocht hij worden verhuurd. Een opmerkelijke wending in het verhaal van Sancho bij Manchester United.